Navigatie

Foto door Lotte van der Zanden voor Mijnwebwinkel

ATELIER NADINE KIEFT (ALLEEN OP AFSPRAAK) 

 

NIEUW: BOEK ONLINE EEN ATELIERAFSPRAAK 

Wanneer u langs wilt komen is het het makkelijkst om via de website een afspraak in te plannen. Het atelier is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Wij werken niet in de avonden en niet op zondag.

Atelierafspraken plan ik zo'n 4 weken vooruit. De levertijd van maatwerk zoals verlovingsringen, trouwringen en oud goud opdrachten is ongeveer 4 tot 8 weken.

Voor vragen kunt u contact opnemen via het formulier. Stefanie of ik proberen binnen 1 week te antwoorden op uw bericht, maar het kan ook weleens langer duren. 

Wat de atelierafspraken betreft zal ik, Nadine, op dinsdag en vrijdag aanwezig zijn. Norbert en Ellen doen de afspraken op de andere dagen. Zij worden door mij geïnstrueerd en zijn ervaren goudsmeden. Ze werken en ontwerpen binnen mijn stijl. Wij zijn altijd in close overleg met elkaar.

Nadine Kieft Jewelry
Eerste Atjehstraat 52A
1094KP Amsterdam

KvK 34215501
BTW NL174798246B01

Telefoon: 020 7850193 (bij geen gehoor graag nog een keer bellen of mailen via contactformulier, het kan dat we midden in een moeilijke soldering zitten of vieze handen hebben van het werk).

 

© 2014 - 2019 Nadine Kieft Jewelry Online Shop & Atelier Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel