Foto door Lotte van der Zanden voor Mijnwebwinkel

ATELIER NADINE KIEFT (ALLEEN OP AFSPRAAK) 

 

NIEUW: BOEK ONLINE EEN ATELIERAFSPRAAK 

Atelierafspraken beperk ik zoveel mogelijk tot vrijdag en zaterdag. Op dinsdag en woensdag werken wij aan opdrachten. Ik plan redelijk ver vooruit omdat ik veel aanvragen heb voor trouwringen. Mocht u met spoed op zoek zijn naar een sieraad dan kunt u altijd even bellen. Ik kan niet beloven dat ik dan ook daadwerkelijk kan afspreken die dag maar u kunt het altijd proberen. 

Nadine Kieft Jewelry
Eerste Atjehstraat 52A
1094KP Amsterdam

KvK 34215501
BTW NL174798246B01

Telefoon: 020 7850193 (bij geen gehoor graag nog een keer bellen of mailen via contactformulier, het kan dat we midden in een moeilijke soldering zitten of vieze handen hebben van het werk)

Atelierafspraken plan ik zo'n 1 tot 4 weken vooruit, lange afspraken alleen op vrijdag en zaterdag. Momenteel is het drukke trouwseizoen voorbij en heb ik eerder plek. In het nieuwe jaar zal de wachttijd weer oplopen naar ± 4 weken. De levertijd van maatwerk zoals verlovingsringen, trouwringen en oud goud opdrachten is ongeveer 4 tot 8 weken.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via het formulier. Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Ivm een rughernia ben ik iets eerder gestopt met werken. Stefanie zal zoveel mogelijk alle binnenkomende mails beantwoorden. Zij werkt meestal op woensdag en vrijdag. Het lukt dus niet altijd om binnen 5 dagen te antwoorden. Maar we doen ons best. Als ik toevallig mijn mail check en ik zie dat er iets van spoed tussen zit en ik ben in de gelegenheid om te antwoorden dan zal ik dat zeker doen.

Goudsmeden Norbert en Naoko werken tijdens mijn verlof door aan alle opdrachten. Zij zijn zeer bekwame goudsmeden met oog voor detail. Norbert zal mijn afspraken overnemen en treed regelmatig met mij in contact voor overleg.

© 2014 - 2019 Nadine Kieft Jewelry Online Shop & Atelier Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel