Foto door Lotte van der Zanden voor Mijnwebwinkel

ATELIER NADINE KIEFT (ALLEEN OP AFSPRAAK) 

 

NIEUW: BOEK ONLINE EEN ATELIERAFSPRAAK 

Atelierafspraken beperk ik zoveel mogelijk tot vrijdag en zaterdag. Op dinsdag en woensdag werken wij aan opdrachten. Ik plan redelijk ver vooruit omdat ik veel aanvragen heb voor trouwringen. Mocht u met spoed op zoek zijn naar een sieraad dan kunt u altijd even bellen. Ik kan niet beloven dat ik dan ook daadwerkelijk kan afspreken die dag maar u kunt het altijd proberen. 

Nadine Kieft Jewelry
Eerste Atjehstraat 52A
1094KP Amsterdam

KvK 34215501
BTW NL174798246B01

Telefoon: 020 7850193 (bij geen gehoor graag nog een keer bellen of mailen via contactformulier, het kan dat we midden in een moeilijke soldering zitten of vieze handen hebben van het werk)

Atelierafspraken plan ik zo'n 4 weken vooruit, lange afspraken (1 uur) alleen op vrijdag en zaterdag. De levertijd van maatwerk zoals verlovingsringen, trouwringen en oud goud opdrachten is ongeveer 4 tot 8 weken.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen via het formulier. Stefanie of ik proberen binnen 1 week te antwoorden op uw bericht. Op zondag, maandag en donderdag zijn wij gesloten. 

Wat de atelierafspraken betreft zal ik, Nadine vooral op vrijdag aanwezig zijn en Norbert doet de afspraken op zaterdag. Norbert is heel goed geïnstrueerd en een ervaren goudsmid. Hij is het gewend om in mijn stijl te werken en te ontwerpen. Wij zijn altijd in close overleg met elkaar.

© 2014 - 2019 Nadine Kieft Jewelry Online Shop & Atelier Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel