Foto door Lotte van der Zanden voor Mijnwebwinkel

GOUDSMID IN AMSTERDAM OOST

Sinds 2010 huur ik een fijn pand in Amsterdam oost midden in een bruisende woonwijk. Vele jaren lang was het een one woman show. Ik kan het bijna niet geloven maar sinds 2018 werk ik met een heus team. We noemen het Team Nadine. Inmiddels werk ik samen met 3 goudsmeden: Ellen, Norbert en Naoko. Ellen en Norbert ontvangen ook geregeld klanten voor mij en vertellen dan over de collectie.

Dan is er nog onze Steffie, redder in nood. Want toen ik kinderen kreeg wist ik niet meer hoe ik het in mijn eentje allemaal kon bolwerken. Vooral mailen en prijsopgaves maken, daar gaat heel erg veel tijd in zitten. Stefanie doet het grootste deel van mijn mails en administratie. Heerlijk, zo heb ik meer tijd om te ontwerpen en kan ik mijn werk makkelijker combineren met het moederschap. 

Mijn lieve vriend Ingmar met wie ik twee zoontjes heb bemoeit zich ook graag met de zaak. Hij is heel waardevol voor mij en mijn bedrijf. Komt altijd met goede ideeën en helpt waar het kan. Het is een zegen om zoveel leuke lieve betrokken mensen om mij heen te hebben.

 

 

Nadine aan het werk

Nadine Kieft aan het werk

 

Coffee & Fancy Diamonds

Coffee and Jewels

 

Gietwerkplaats in de tuin

Nadine Kieft Edelsmid

Vriend Ingmar aan het werk

Goudsmid Ingmar

           Handmade in Amsterdam

Goudsmid in Amsterdam

                             

© 2014 - 2020 Nadine Kieft Jewelry Online Shop & Atelier Amsterdam | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel