Bijzondere trouwringen

In mijn atelier in Amsterdam heb ik een breed aanbod van trouwringen. Van organische ontwerpen tot iets strakker design. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Het leukste is natuurlijk om samen unieke ringen te ontwerpen.

Jullie zijn van harte welkom in mijn atelier om diverse mogelijkheden te bespreken. Doe op deze pagina alvast wat inspiratie op. Een goed idee is om op Pinterest wat mooie plaatjes van trouwringen te bewaren. Zo kan ik goed met jullie meedenken wat bij jullie smaak past. 

Werkwijze

Hoe ga ik te werk? Terwijl jullie van je koffie en thee genieten haal ik een grote bak met ringen te voorschijn. Menig vrouwen-ekster-hart gaat hier sneller van kloppen en ik vind het helemaal prima als elke ring dan ook gepast moet worden. Na een uurtje is het meestal wel duidelijk welke kant we op gaan.

Aan de hand van jullie ringmaten en de details die ik heb opgeschreven kan ik aan de slag met een offerte. Wanneer jullie akkoord zijn met de prijsopgaaf kunnen jullie een aanbetaling doen en dan gaan onze goudsmeden met veel liefde met jullie ringen aan de slag. Meestal is de levertijd 4 tot 8 weken. Voor hele nieuwe ontwerpen of ringen waarbij oud goud verwerkt moet worden is de levertijd langer. 

 

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Maak nu een trouwringenafspraak

 

Sorteer op
© 2014 - 2021 NADINE KIEFT JEWELRY | sitemap | rss