Inspiring Artist: Melissa Drost

28 AUGUSTUS 2020 AMSTERDAM

MELISSA DROST
ACTRICE  

Melissa Drost Amsterdam

 

Hartje zomer deden we een sieradenshoot met de allerleukste Melissa Drost. Ik volgde Melissa al een tijdje op Instagram voordat ik door had dat zij de YouTube hit Juf Roos is waar mijn zoontjes elke dag naar kijken. Op een Amsterdams dakterras maakte fotograaf Jordan Surentu deze zomerse foto's. Ik hield mijn hart vast dat deze hiphop-loving dare devil niet van het dak zou vallen. 

 

Nadine Kieft Jewelry Rings

 

Wie Melissa volgt op Instagram ziet een liefhebbende moeder, een vrouw met veel talenten, maatschappelijk betrokken, een natural beauty met humor, eigenheid, een hart van goud. Een vrouw die na veel omzwervingen - zij studeerde Beeldende Kunst en Vormgeving, Japanologie en Muziektheater - uiteindelijk koos haar passie te volgen. Tijdens haar stage bij de musical Soldaat van Oranje werd haar talent voor zang en acteren ontdekt, waarna zij gecast werd voor een rol in dezelfde musical. 

 

Mellisa Drost Nadine Kieft Jewelry

 

Er volgden meerdere theaterrollen en op tv was zij te zien in o.a. Klokhuis en Goede Tijden Slechte Tijden. Ouders met jonge kinderen zijn haar dankbaar - of worden juist gek - van de YouTube hit Juf Roos. Eerlijk is eerlijk, ik viel zo'n beetje van mijn stoel toen ik erachter kwam dat deze vrouw Juf Roos is. Mijn peuterzoontjes kijken elke dag naar haar.

 

Melissa Drost in Amsterdam

 

Owl Cat pendant

 

Melissa zelf lijkt in de verste verte niet op Juf Roos. Zij kwam naar de shoot in haar WuTang shirt.

 

Melissa Drost

 

Mellisa Drost Nadine Kieft Ketting

 

Zo benieuwd wat we allemaal nog van haar gaan zien en horen! Volg Melissa Drost op Instagram. Melissa is ambassadeur van Stichting Vluchteling

 

Melissa Drost

INSTAGRAM @MELISSA_DROST

PHOTOS: JORDAN SURENTU

TEXT: NADINE KIEFT

CLOTHING: DIV DAMESBOUDOIR

 


 

Shop the Style

 

© 2014 - 2022 NADINE KIEFT JEWELRY | sitemap | rss