FREE THE ARTIST IS BACK!

Onder het motto FREE THE ARTIST willen wij in artistieke vrijheid maar met jou in gedachten een unieke ring voor jou maken.

Maatwerk voor de prijs van prêt-à-porter. 

In deze roerige tijd waarin wij tijdelijk geen klanten meer mochten ontvangen in ons atelier ontstond het idee van maatwerk op afstand. Online shoppen is nog nooit zo populair geweest. Wij gaan graag een stapje verder dan klikken en bestellen. Omdat sieraden zo persoonlijk zijn en het veel leuker is om iets te maken voor iemand van wie wij op zijn minst het gezicht hebben gezien, nodigen we jou uit om deze spannende stap met ons te nemen.

Verwen jezelf of iemand anders met een unieke ring. Vanaf €350,- 

Nadine: "Het werkt als volgt: je bestelt een Free the Artist ring voor een bedrag naar keuze online. Vervolgens krijg je een vragenlijst gemaild waarmee je kunt sturen welke kant het ontwerp op moet gaan. Er staan vragen in als: ‘Welke sfeer wil je dat de ring gaat uitstralen?’ of ‘Welk kleurenpalet spreekt jou het meeste aan?’ Ook vraag ik om foto’s te delen van sieraden uit de webshop die je het mooiste vindt. Aan de hand van de antwoorden probeer ik een beeld te vormen van jouw smaak en wensen. Nu komt het leukste gedeelte want ik krijg van jou de vrije hand om iets te ontwerpen speciaal voor jou. Wat ik maak komt uit mijn hart. Wat je krijgt is een verrassing. Free the Artist!” 

Artistieke vrijheid is het grootste cadeau wat je een kunstenaar kan geven. 

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2014 - 2022 NADINE KIEFT JEWELRY | sitemap | rss